Призовавам да се обяви пълна данъчна ваканция за бизнеса до

...
Призовавам да се обяви пълна данъчна ваканция за бизнеса до
Коментари Харесай

Манолова призова за данъчна ваканция за бизнеса до края на година


Призовавам да се разгласи цялостна данъчна почивка за бизнес а до края на годината, с цел да бъде омекотен бизнес ът. Подкрепата за компаниите е стигнала до под 5% от компаниите. Като не могат да дадат на бизнес а, то да не му вземат.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова във Варна, където откри офис на платформата.
Тотално липсва поддръжка от страната за жителите и за бизнес а, а страната се загробва с нови заеми. Вчера беше разгласен 1 милиарда лева заем от Европейския фонд за поддръжка на претовареност. Трупаме нови задължения, само че не сме оползотворили авансово избраните пари за това - от обезпечения през март милиард досега са изхарчени по-малко от 200 млн. лева, добави Манолова.
Оставката на Борисов и на държавното управление му е преди всичко. Кабинетът Борисов-3 е привършен и нездравословен за българските жители. Голяма част от хората, които са на митингите по улиците и по площадите, са решени да стачкуват до край. Смяната на министри, партийната колекция през вчерашния ден и опитите да се дискредитират протестиращите са политически спектакъл и ритуални танци, с които Борисов се пробва да резервира властта, тъй като го е боязън от проверка, сподели тя.
Председателят на „ Изправи се.БГ “ съобщи, че не е нужна смяна в Изборния кодекс, с цел да се вкара машинно гласоподаване, както твърди министър председателят.
Няма потребност от промени в Изборния кодекс. С наредбите в него на евроизборите бяха обезпечени 3000 машини за гласоподаване. Искането за промени в Изборния кодекс е печелене на време и ритуални танци, с цел да си подредят изборите. ЦИК имаше цяла година да разгласи социална поръчка за машините, да провежда логистика и сервиз, безапелационна е Манолова.
Тя изясни, че през август предходната година е решено да се вкарат машини във всички секции от 1 януари 2021 година
По-малко от 120 дни остават дотогава, а Борисов и Дончев съзнателно саботират машините. Призовавам представителите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, „ Воля “, „ Демократична България “ и „ Обединени патриоти “ в ЦИК да разгласят неотложно публичната поръчка за машините, сподели Манолова.
Изправих се против ГЕРБ в София и в случай че имаше машини, резултатът щеше да бъде различен, тъй като машината няма чекмедже с пачки и не взима по 50 лева Обществената поръчка за машините за гласоподаване би трябвало да бъде оповестена час по-скоро, тъй като в противоположен случай изборите в цялата страна ще са като в София – с сменени протоколи и откраднати гласове, напомни тя.
Манолова прикани всички субекти, които ще вземат участие на идващите избори, да отговорят на три въпроса - ще вършат ли проверка на десетгодишното ръководство, на министерства и на компании, близки до властта, ще вършат ли коалиция с ГЕРБ и Борисов и какво е отношението им към машинното гласоподаване. Ревизия би трябвало да има и на всички социологически организации, които манипулират публичното мнение, допълни председателят на „ Изправи се.БГ “.
„ Изправи се.БГ “ ще се яви на идващите парламентарни избори. Днес откриваме офиса на Гражданската платформа във Варна. Имаме организация във всички регионални градове и следва създаване на структури в цялата страна, сподели още Манолова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР