Признавам се за виновен, каза пред съда Веско Вълчинов, обвинен

...
Признавам се за виновен, каза пред съда Веско Вълчинов, обвинен
Коментари Харесай

Обвиняемият за убийството в центъра на София Веско Вълчинов: Признавам се за виновен

Признавам се за отговорен, сподели пред съда Веско Вълчинов, упрекнат за жестокото ликвидиране на Кристиан Пеев в центъра на София. Вълчинов сподели това пред съда по време на разглеждане на мярката му за неотклонение. Софийският градски съд го задържа за непрекъснато в ареста. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване.



Вълчинов добави, че желае по-лека присъда. Също по този начин сподели, че е направил закононарушението в положение на афект, обхванала го е суматоха, обадил се е на другар и до момента в който е бил в несъответстващо положение, се е съгласил на неговите оферти по какъв начин да се прикрие убийството.



" Съжалявам за това, което се случи. Разкайвам се за действието си и се признавам за отговорен за това, че съм нанесъл удара ", сподели Вълчинов. По думите му той не се е укривал, а се е записал в хотел, с цел да обмисли случилото се. 

Прокуратурата изиска съдът да задържи за непрекъснато в ареста Вълчинов. Адвокатът му сподели, че той няма да се укрие или да извърши закононарушение. „ Той признава, че е направил закононарушението, само че не признава, че е разчленил натрупа. Той е разчленен от Суботинов “, добави бранителят, представен от Българска телеграфна агенция.



Софийският градски съд уточни, че са налице задоволително безапелационни доказателства за съпричастност на Вълчинов за осъществяването на убийството. Според съда има заплаха да извърши закононарушение и да се укрие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР