Признаци на древна цивилизация на Антарктида …Работейки с Гугъл Земя,

...
Признаци на древна цивилизация на Антарктида …Работейки с Гугъл Земя,
Коментари Харесай

Признаци на древна цивилизация на Антарктида

Признаци на антична цивилизация на Антарктида …Работейки с Google Земя, откривателят на НЛО открива загадка база в Антарктида. Той счита, че или е основана от антични извънземни, или е артефакт от антична човешка цивилизация.Мистериозният обект в снега, който може да се види на сателитни фотоси, явно съществува от десетилетия.Изглежда, че обектът е необятно разкопан, виждат се транспортни средства и няколко отпечатъка в снега, водещи до него. Това приказва за обстоятелството, че управляващите към този момент са били тук. Въпросът е за какво нищо не е оповестено публично за това?

 antarc structure - Признаци на антична цивилизация на Антарктида (видео, координати)
Известно развиване настава сред изображенията от 1985 година и 2013 година, когато явно е добавена писта за политане на самолети покрай обекта.
Координати: 75°00’26.16″S0°03’41.39″E ; 75°00’07.29″S0°03’59.76″EЧетете още: Мистериозен великански „ купол “ в Антарктида (видео, координати)Скот Уоринг, който качи фрагменти от изненадващото изобретение в ЮТуб, споделя, че счита това за доказателство за антична извънземна конструкция надълбоко подземен, която е проучена и скрита от обществеността.
Скот споделя и друго изобретение в Антарктида, за което твърди, че наподобява на „ лицето на Исус Христос “ и евентуално е било сложено там „ съзнателно “.Координати на „ лицето “: 72°12’25.20″S2°32’34.77″EСпекулирайки за двата географски феномена, ситуирани покрай „ фигурата на хуманоид “ на антарктическата планина, която той показа с потребителите предходната година, Скот споделя, че те са доказателство за антична извънземна цивилизация, която в миналото е съществувала на южния полюс.Координати на „ фигурата на хуманоид “: 72°32’27.25″S31°19’24.09″EКато четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР