Признанието на Джоран ван дер Слуут, че е убил Натали

...
Признанието на Джоран ван дер Слуут, че е убил Натали
Коментари Харесай

Какво разкрива признанието на Джоран ван дер Слут за смъртта на Натали Холоуей

Признанието на Джоран ван дер Слуут, че е умъртвил Натали Холоуей постави завършек на съвсем две десетилетия тайнственост за случилото се с тийнейджърката от Алабама, която изчезна на нейното абитуриентско пътешестване до Аруба през 2005 година 36-годишният холандец направи признанието като част от съглашение с федералните прокурори за опита на ван дер Слот през 2010 година да изнуди четвърт милион $ от майката на Холоуей в подмяна на хипотетичното местоположението на останките на щерка й и други детайлности.

„ Безкрайният призрачен сън свърши и за мен това е по-добре от привършване “, сподели Бет Холоуей на кореспондента на CBS News Джанет Шамлиан след производството в сряда във федералния съд в Бирмингам, Алабама.

Как умря Натали Холоуей?

Като част от съглашението за признание на виновността, ван дер Слот трябваше да даде информация за изгубването на Холоуей в подмяна на 20-годишна присъда в схемата за изнудване, която той ще излежи по едно и също време с присъдата си в пандиза в Перу за друго ликвидиране. Ван дер Слот беше интервюиран от юриста си на 3 октомври и в изявлението той разкри графични детайлности за това по какъв начин е умъртвил 18-годишното момче от предградието на Бирмингам Маунтин Брук, Алабама.

Бет Холоуей изгледа записаното изявление в друга стая, заяви Шамлиан.

Каза на Асошиейтед прес, че реагира, когато научи за това, като сподели: „ Това е тя. “

„ Тя се бори пъклен. Мисля, че тя се биеше пъклен с килъра си. Тя отстояваше позицията си ", сподели Холоуей пред AP.

В изявлението на ван дер Слут той сподели на своя юрист, че е станал и е ритнал Натали Холоуей " извънредно мощно " в лицето.

„ Тя лежи, ъъъ, в безсъзнание, евентуално даже, ъъъ, даже мъртва, само че несъмнено в безсъзнание “, сподели ван дер Слоут, съгласно записа.

Ван дер Слоут тогава видя пепелен блок наоколо на плажа и той удари Холоуей в лицето с него.

Виждайки какво е направил на Холоуей, ван дер Слут сподели, че е решил да изхвърли тялото й в океана. < /p>

„ Вървя, ъъъ, до към коленете си в океана и я измествам в … в морето “, сподели ван дер Слот в изявлението. „ … След това излизам. Прибирам се пешком. “

Бет Холоуей сподели, че е „ шокиращо “ това, което ван дер Слот призна в изявлението.

„ Почти като че ли душата ти просто се раздразнява, когато го чуеш “, сподели тя на Шамлиан.

Къде изчезна Натали Холоуей?

Натали Холоуей беше в Аруба на пътешестване с компаньон със зрелостници от нейната гимназия празнуване на дипломирането. Законовата минимална възраст за пиянство в карибската островна страна е 18.

Според ФБР тя и група студенти са отишли ​​в нощния клуб на Carlos 'N Charlie's в Ораниестад, Аруба. Когато клубът затваряше, някои от групата се върнаха в хотела си, а други отидоха в питейните заведения в региона.

Холоуей беше забелязан за финален път с ван дер Слот и двама други млади мъже, напускащи региона в кола.

Кога е била убита Натали Холоуей?

Групата е напуснала региона към 1:30 сутринта на 30 май 2005 година, съгласно ФБР.

В изявлението на ван дер Слот по-рано този месец той сподели на юриста си Холоуей, че по някое време сподели, че желае да се върне в хотела си.

„ Просто се пробвах да ме оставят малко по-далеч от нея хотел, с цел да можем, ъъъ, да се върнем пешком до нейния хотел и въпреки всичко може да имам късмет да-да бъда с нея “, сподели ван дер Слут, съгласно стенограмата.

Намерено ли е в миналото тялото на Натали Холоуей?

Останките на Натали Холоуей не са открити. Тя беше законно оповестена за мъртва през 2012 година Според обвинителен акт на огромното жури в схемата за изнудване от 2010 година, ван дер Слот сподели в имейл, че информацията, която е дал за останките на Холоуей, е „ безполезна “.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР