Призна, че има българска подкрепа за войната през трети страниУкраинският

...
Призна, че има българска подкрепа за войната през трети страниУкраинският
Коментари Харесай

Украинският посланик предупреди, че след изборите имат ново искане към България

Призна, че има българска поддръжка за войната през трети страни
Украинският дипломат у нас Виталий Москаленко предизвести, че откакто минат предварителните парламентарни избори, страната му ще насочи ново искане към България.

Пред Нова тв той съобщи, че не го интересува какво се случва в Путинския райх, разяснявайки горещата тематика за атентата, при който почина дъщерята на посочения за идеолог на Путин, Александър Дугин – Дария Дугина.



Москаленко е безапелационен, че Дугин е фашист и добави, че щерка му Дария Дугина е била млада фашистка.
Той обаче бе безапелационен, че Украйна няма интервенция в този атентат.

„ Русия атакува Украйна без аргументи “, напомни дипломатът. „ Путин и путинова Русия няма да спрат “, посочи Москаленко.
Според посланика рисковете са осезаеми. Той даже предизвести, че рискът от нуклеарна опасност е много сериозен.

„ Руснаците пристигнаха на територията на Украйна и завзеха Запорожката атомна централа, светът е изменен “, безапелационен бе Москаленко
Според него по газовия въпрос България би трябвало да е по-решителна. Страната ни би трябвало да се държи като европейска и НАТО-вска страна и да върви по този път.

Посланик Москаленко прави оценка българската поддръжка за войната в Украйна. Той даже призна, че има българска поддръжка за войната през трети страни – нещо, което нашите управници изрично отхвърлят.
Дипломатът се надява, че ще дадем непосредствено военна поддръжка на Украйна и изиска остарялото ни съветско оръжие. Той обаче заключи, че този диалог ще се води след изборите.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР