Призивът на премиерът Кирил Петков българите да дарят по една

...
Призивът на премиерът Кирил Петков българите да дарят по една
Коментари Харесай

Неочакван отпор! Депутати от Продължаваме промяната на бунт срещу Петков и Лена

Призивът на министър председателят Кирил Петков българите да дарят по една заплата за оръжие и муниции в Украйна, до момента в който в държавното управление бъде реализиран консенсус по този въпрос, провокира бурно неодобрение освен в обществото, само че и измежду депутатите от ръководещата партия „ Продължаваме промяната “, написа „ Уикенд “.

Голяма част от националните избраници и новоназначени на основни държавни длъжности от партията на Кирил Петков и Асен Василев намерено са се противопоставили на предлагането на премиера. Според думите на народен представител от „ Продължаваме промяната “ обаче началникът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова е пробвала да окаже напън върху парламентарната група на ръководещата партия, с цел да ги принуди всички заедно да дарят депутатските си хонорари по сходство на министър-председателя. Искането на Лена Бориславова обаче е срещнало непредвиден сериозен отпор.

„ Поне половината от депутатите на „ Продължаваме промяната “ отхвърлят да подаряват персонални средства за закупуване на оръжие и намират концепцията на премиера за популизъм. Някои въпреки всичко ще дарят заплатите си, само че множеството от тях са взели решение да преведат алегорични суми от по 100-200 лв.. Ръководството на партията е наясно с брожението измежду депутатите по тази тематика “, разказвал депутат от „ Продължаваме промяната “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР