Приятно ми е да представя Орлин Павлов, да разчовъркам душата

...
Приятно ми е да представя Орлин Павлов, да разчовъркам душата
Коментари Харесай

Орлин Павлов: Всеки има по няколко маски

Приятно ми е да показва Орлин Павлов, да разчовъркам душата му, да го видя върху пиедестала му на татко, звезда, артист, благотворител. Малко са звездите в България, на които е дадена толкоз хубост, сила и артистичност. Орлин обаче споделя освен за себе си, а и за дядо си - воин от Втората международна война, както и за двете разкошни  еви с божествени имена край него - щерка му Елизабет и брачната половинка му Диана. Като реализатор Павлов е неоспорим гений, вдигнал летвата в жанра на равнище, което мъчно може да бъде реализирано и надскочено. Не може да бъде оставена настрана властта му на фешън кумир, постоянно привлекателен, без опустошителна придирчивост.

- От къде носиш това красиво и мъжкарско име? Какви трептения мислиш, че ти обезпечава то?

- Кръстен съм на татко ми Орлин, а той е кръстен от татко си Павел. Майор Павел Павлов е авиатор изтребител, воин от Втората международна война, умрял за България и нашата независимост.За това е кръстил сина си Орлин – да е като орел.

- Роден си Телец. Кои черти и качества на този знак смяташ, че са подкрепили кариерата и триумфите ти?

- Телецът е прозорлив чревоугодник, който цялостен живот се бори с килограмите. Дано печеля битката, ха-ха-ха.  Упоритостта при мен е умерена и не е минала в свръх упоритост, популярност Богу. Така  съм учтив - не непременно.Телецът е леко неподвижен и мъчно прави промени - това ме нервира - и добре, че е моят асцендент Стрелец.

- Какво мислиш за благотворителността и по какъв начин подбираш точните акции?

- Аз и доста мои сътрудници през миналите години сме взели участие в над 100 благотворителни акции и не бих споделил, че някоя е била дребна или огромна - всички са скъпи. Правили сме ги от сърце.  Просто пипвам колата, потеглям и ходя на мястото, без значение дали е Бургас, Варна или Русе. Съгласявам се съвсем постоянно – стига да съм свободен. Каузите са разнообразни, в множеството случаи са заболели дечица, за които трябват средства, а техните родители са принудени да провеждат събития, тъй като са изоставени от страната. Тъжно, нали?! А има толкоз доста хора в потребност, а статистиката е стряскаща: повече от милион затруднени семейства.  Почти всеки ден на Орлов мост положителни жители носят храна за тези, на които не им доближава. Май станахме по-добри последните 2-3 месеца...

- Елизабет е име на кралица…

- Елизабет е оня незаместим ярък лъч в очите и душите ни. Неописуемо благополучие без граници. Появи се на 21 януари 2019-а, беше пълнолуние. Все отново към този момент сме в ерата на Водолея, нали! Името на моята щерка е в действителност царствено в очите ми. А тя ни владее освен поради него.

- Какво промени бащинството в теб?  Изиграл си толкоз функции, беше ли квалифициран точно за тази?

- Не съм изиграл чак толкоз функции, само че тази е най-важната и ще ми даде основата за доста други, които ме чакат, живот и здраве. Да си татко е най-великото нещо на света - усещаш неизмерима мощ, тъй като си основал. Не си Бог, само че си дал обич и би трябвало да я доказваш всеки ден, да си татко всеки ден!

- Представи майката на детето ти като никой различен...

- Диана ме завоюва с доброта и почтеност. Тя е постоянно с усмивка и точна в преценката на нещата.  Състрадателна, сензитивна и прелестно учтив посланик. Неподправена и същинска, а изключително във времената, в които живеем, това е необичайност. Мисля, че просто уцелихме момента и ни е писано да сме дружно. Съдбата ни намести някак си сред проектите ни - любовта идва ненадейно.

- Петте имена в музиката, които са построили пътя ти на артист, които са те въодушевили и те вдъхновяват…

- Имената са много повече, само че не мога без Тиха Генова и Орлин Павлов-старши  - моите родители, класици, солисти на Операта в Пловдив повече от 30 години.Те безспорно са построили моя почит и отношение към музиката. Каквото и да изреждам след това - като усет, реализатори, аранжори  и виртуозни инструменталисти - не може да се събере на пръстите на ръцете и краката ми.

- Каква специалност би желал за щерка си?

- Може би ще е специалност, която ще промени света към положително. Нещо ново и неразбираемо за нас в този момент, само че след 30-40 години светът ще наподобява друго - дори не мога да го изфантазирам. Искам да съм очевидец на бъдещия, вероятно забавен свят!

- Какво следва, съгласно теб, след свалянето на маските?

- След като ги свалим, ще си сложим новите - както постоянно. Всеки си има по 2-3 маски, нали.

- Молитвата ти за България?

- Моля се в България още веднъж да се върне  респекта към интелекта и положителното, а незнанието и простотията да минат на назад във времето То това си важи за целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР