Приятелството между Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров такова,

...
Приятелството между Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров такова,
Коментари Харесай

Карамазов, Вергов и Бахаров разтрогнаха приятелството

Приятелството сред Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров такова, каквото е било, към този момент е в предишното. Актьорската дружба се разпадна дружно с разтурянето на продуцентската им компания Три Беарс Ентъртеймънт.

Това стана ясно след последната медийна изява на Владо, който феновете на Нова тв гледат в хитовия сериал Дяволското гърло. Именно престъпната сага станала избавителен кей за Карамазов. Той отпътувал за фотосите в Родопите тъкмо в интервала, в който имал потребност да се махне от София, а и от всички отрицателни страсти, които го връхлитали в този интервал.

Сузанита изду джуки

„ Разделих се с моите другари. Едно отчаяние, тъй като всеки човек си има личната истина за живота, кардинално, и когато тази истина бъде нарушена и то от близки хора, някак си не е доста хубаво, даже е... Така за мен беше огромен апокалипсис. Отстрани цялото това нещо, което развалихме с тези мои другари, изглеждаше, че е ужасно, само че в действителност не беше доста ужасно от вътре”, показа Владо Карамазов.

Той призна, че не е сигурен дали към момента е претърпял професионалната раздяла. А тя в последна сметка май е довела до завършек на другарството им. Всъщност нещата не са толкоз трагични, добави Филип Чанов, както се споделя героят му в сериала Дяволското гърло.

Всеки от тримата към този момент някогашни сътрудници, върви по своя път, има претъпкан график с задължения и даже може да се оплаче от неналичието на свободно време. Именно това направи Юлиан Вергов, освен това медийната му изява бе напълно малко след тази на Владо Карамазов, написа Уикенд.

Яна Грудева и Стефан Щерев се залюбиха

Любопитното е, че Вергов изобщо не загатна за завършек на дружба, даже и за завършек на взаимните им планове като съдружници в Три Беарс Ентъртеймънт: „ И тримата сега се занимаваме. Аз фотографирам кино, Захари също, Владо и той снима в Откраднат живот, има и други работи. Не можем да се съберем да изпием по едно кафе, толкоз е натоварена обстановката.”
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР