Приятелството, което двете най-коментирани участнички в "Ергенът", Александра и Бонбонова,

...
Приятелството, което двете най-коментирани участнички в "Ергенът", Александра и Бонбонова,
Коментари Харесай

Пълен обрат: Огромен скандал между Алекс и Бонбонова

Приятелството, което двете най-коментирани участнички в "Ергенът ", Александра и Бонбонова, сътвориха, е напът да се унищожи изцяло. След като Виктор сподели мощните си благосклонности към психоложката и даже ѝ подари скъпа гръвна в символ на възприятията си към нея, а секси миньончето не съумя да прикрие ревността си, се задава същинска стихия в имението.

Несъмнено Алекс съумя да си завоюва още повече врагове след самостоятелната си среща с Виктор, само че и Бонбонова е подготвена да се отхвърли от другарството си с нея, повлияна от думите на останалите участнички. Довечера даже следва Блага да прекъсне срещата на Александра с ергена, което евентуално ще забие последния гвоздей в ковчега на положителните връзки сред двете хубавици.

Ще станем очевидци и на първото женско празненство в къщата, което ще бъде помрачено от следващата порция кавги, а ппсихоложката даже ще подари гривната си на най-големия си зложелател. Как ще реагира Виктор, откакто разбере за това, следва да разберем още тази вечер.

Ергенът ще предложения на среща участничка, която отдавна чака да прекара време уединено с него. Предстои да забележим и похищение! Виктор ще заведе една от участничките в личната си вила.

Разбира се, ще има и Церемония на розата, само че коя от дамите ще си тръгне от шоуто, можем единствено да гадаем до тази вечер.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР