Приятелката на Стефан Иванов – Wosh MC се казва Мария

...
Приятелката на Стефан Иванов – Wosh MC се казва Мария
Коментари Харесай

Приятелката на WOSH MC влюбена в друг

Приятелката на Стефан Иванов – Wosh MC се споделя Мария Коцева и поради нея той проля горчиви мъжки сълзи в Къщата на Биг Брадър.

Мума, както я назовават всички, е внучка на артиста Борис Луканов, студентка е по педагогика, а в свободното си време се изявява като фотомодел. Мария и Стефан са дружно от няколко години. Но до момента в който любовта на Wosh се ускорява, възприятията на гаджето му почнали от ден на ден да изстиват, описват близки на рапъра.

Само няколко дни преди изпълнителят да влезе в Биг Брадър, приятелката му го изненадала с думите: „ Искам да си дадем отмора “, написа Галерия.

Мума считала, че връзката им е почнала да се изчерпва и щяло да е по-добре и за двамата известно време да не се виждат. Близки на Wosh обаче споделят за нов човек в живота на Мария, който е повлиял на решението й.

Момчето също е от стилните среди и радикално се разграничава от рапъра – евентуално това е и повода Мума да залитне по него.

„ Исках най-малко един път да чуя от нея, че ме обича. А тя не го споделя “, през сълзи показа Стефан пред своите съквартиранти. Според околните му той е премълчал, че в действителност връзката му с девойката е на финала и той е с разрушено сърце за следващ път.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР