Приятелката на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично,

...
Приятелката на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично,
Коментари Харесай

Криско вдигна тайна сватба! Приятелката на рапъра показа халката

Приятелката на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна обществено, че двамата са се оженили. Половинката на Криско направи това през обществената мрежа, като първо взе семейството му - Талева, а неотдавна сподели и венчалната си халка.

Вече няма и подозрение, че рапърът е сключил брак с красивата Цвети. Красива, огромна халка от бяло и жълто злато свети на ръката на госпожа Талева. Такава има и Криско, само че към този момент съзнателно не я носи.

Цвети пусна фотография в Инстаграм от сватбеното им странствуване в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в мненията. Месец преди сантименталната им екскурзия хубавицата смени името си в обществената мрежа от Цвети Петрова стана Талева. Не стана ясно обаче къде и по кое време тъкмо се е състояла сватбата и за какво е цялата тази загадъчност. Звездната двойка нито удостовери, нито отхвърли слуховете.

Неотдавна Криско загатна в изявление, че е подготвен да стане татко и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачния пръстен. И този път Цвети бе тази, която показно дефилира с венчалния пръстен, давайки на всички да схванат, че с рапъра към този момент са женени. На фотографията ясно се вижда по какъв начин хубавицата театралничи с халката, маркирайки територията към Криско като заета, написа " Галерия ".

„ Да, оженихме се. Крис нееднократно е казвал, че не обича сватби и по тази причина го направихме скрито. Но към този момент не желая да се укривам. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да схванат, че Криско и аз сме семейство “, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-много някогашната другарка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова.

Въпреки че моделката към този момент си има сериозен другар, тя към момента била влюбена в Криско. И има за какво. Освен поради огромната му популярност, рапърът е вкусен за дамите и поради тлъстия си джоб, като самичък дефинира себе си за „ замърсен милионер “.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР