Приятелката на най-добрия ни тенисист Никол Шерцингер дръпна завесата на

...
Приятелката на най-добрия ни тенисист Никол Шерцингер дръпна завесата на
Коментари Харесай

Никол Шерцингер никога не се е разделяла с Григор


Приятелката на най-хубавия ни тенисист Никол Шерцингер дръпна завесата на персоналния си живот.

Американската певица даде изявление за английския таблоид " Сън ", в което хвърли светлина върху връзката си с Григор Димитров, предходната си обич Люис Хамилтън и проектите си за едно бъдещо и огромно семейство. За Хамилтън Шерцингер споделя, че е лакомец, който постоянно е мислел единствено какво е добре за него, до момента в който тя е давала всичко от себе си, с цел да може връзката им да продължи

За най-хубавия ни тенисист Никол признава, че дистанцията, което ги дели, несъмнено е проблем, само че те съумяват да подредят графиците си. По думите й връзките им са дълбоки и съществени.

Тя разкрива също, че те постоянно са били дружно и в никакъв случай не са се разделяли, каквито клюки имаше през лятото. Американката признава, че желае един ден да има огромно семейство. Тя е наясно, че биологичният й часовник тиктака. В момента тя е на 39, само че се усеща по-млада.

" В трийсетте ставаш по-балансиран и започваш да обичаш повече себе си. Никога не се тормозя за остаряването. Какво можеш да направиш, с изключение на да остарееш с финес. Успокояваш се, когато схванеш, че детето в теб не си отива. Чувствам се на 21 и имам вяра, че възрастта е единствено цифра ", споделя още певицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР