Приятелката на британския премиер Борис Джонсън - Кари Саймъндс, е

...
Приятелката на британския премиер Борис Джонсън - Кари Саймъндс, е
Коментари Харесай

Британският премиер е в очакване на петото си дете

 Приятелката на английския министър председател Борис Джонсън - Кари Саймъндс, е бременна. Детето, което е първо за двойката, се чака да се роди през лятото. Джонсън и Саймъндс са решили и да сключат брак, пишат английските медии.

За 55-годишния Борис Джонсън това дете обаче не е първото. Той има четири деца от адвокатката Марина Уилър. През 2010 година се тиражира и вест за нелегално дете на министър-председателя от аферата му с изкуствоведката Хелън Макинтайър. Това е и следващият скандал към любовния живот на Джонсън.

Той подписва брак за първи път през 1987 година, който не трае дълго. Борис Джонън се развежда с първата си брачна половинка Алегра Мостин-Оуен поради връзката си с Марина, за която се дами през 1993 година Близки до фамилията настояват, че ключът към дългогодишните им връзки е изключителното самообладание на адвокатката.

Въпреки това обаче, Марина Уилър гони два пъти Борис Джонсън от фамилното гнездо поради аферите му.  Докато бракът им публично не се разпада през 2018 година, когато стартира и връзката му с пиарката Кари Саймъндс, цитира Нова тв.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР