Приятелите на Кейти Прайс се казва, че са сериозно притеснени“

...
Приятелите на Кейти Прайс се казва, че са сериозно притеснени“
Коментари Харесай

Приятелите на Кейти Прайс се тревожат за благосъстоянието след последните притеснения с Харви и фалита

Приятелите на Кейти Прайс се споделя, че са „ съществено обезпокоени “ за нея, до момента в който тя се оправя с огромни финансови проблеми, както и се грижи за сина си Харви.

45-годишната майка на пет деца, която беше оповестена в неплатежоспособност за повторно по-рано този месец, се пробва да откри нов лицей за настаняване на 21-годишното момиче с увреждания, като твърди, че има единствено три месеца да го направя.

Говорейки за натиска, който последните събития оказаха върху звездата на OnlyFans, другар на Кейти сподели, че са обезверени за модела, който съгласно тях се „ утежнява “ и отхвърля да одобри каквито и да било препоръки. Те споделиха: „ Да гледаш по какъв начин Кейти се утежнява толкоз доста е опустошително. Тя просто няма да слуша никого. Тя мисли, че знае най-добре и през множеството време не наподобява да се тревожи за неща, които в действителност са доста съществени. Не е без значение какъв брой пъти й е казано, че би трябвало да се заеме с въпроси като заплащането на сметките си, тя заравя главата си в пясъка и продължава.

„ Много...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР