Привличането на Бруно Акрапович на треньорския пост вече дава резутати

...
Привличането на Бруно Акрапович на треньорския пост вече дава резутати
Коментари Харесай

Генерална репетиция за червените преди дербито с Левски

Привличането на Бруно Акрапович на треньорския пост към този момент дава резутати и ЦСКА-София наподобява все по-убедително. Преди няколко дни " алените " реализираха впечатляваща победа против Рома в Лига Европа, въпреки че италианският гранд не излезе с титулярния си състав. Успехът обаче донесе сериозна сума в касата на клуба, увеличи коефициента в ранглистата на УЕФА и зарадва почитателите.

Днес отборът на Акрапович посреща Ботев (Враца) в предпоследния си мач за есенния полусезон. Той се явява и генерална подготовка за дербито с Левски на 18 декември. Победата е без конкуренция за " армейците ". Те бяха безкомпромисни в предходните си 4 турнирни срещи и взеха цялостен актив от 12 точки, като позволиха единствено един гол. При победа и против врачани, ЦСКА-София ще се изравни с Локомотив (Пловдив) на второто място в класирането.

Представянето на Ботев е на другия полюс. Отборът на Антони Здравков записа 4 поредни загуби и се смъкна на 10-о място в подреждането. Всички тези провали бяха с един гол разлика.

Очаква се Бруно Акрапович да направи няколко рокади в състава спрямо дуела против Рома. По двата фланга ще стартират Тибо Вион и Греъм Кери, а Енрике Рафаел ще оказва помощ на Али Соу в офанзива. Амос Юга и Георги Йомов ще бъдат съхранени, тъй като в случай че получат картон, ще пропуснат дербито с Левски. До Тиаго Родригес в средата на терена ще работи Жеферсон.

Ботев (Враца) ще е без контузения си капитан Валери Домовчийски. В негово неявяване, в предни позиции ще си партнират Петър Атанасов и Даниел Генов. Юлиан Ненов играе на инжекции в последните мачове и му следва интервенция на глезена. Днес той ще е измежду запасите.

ЦСКА-София завоюва последните си 8 турнирни срещи с Ботев (Враца). Отборът не е губил точки против този противник от равенството 2:2 на 6 ноември 2011 година. Врачани са тимът в най-лоша форма в шампионата, а в исторически проект имат единствено 4 победи от общо 61 мача против " алените ".
efbet Лига - 16 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (3-4-1-2): Бусато; Антов, Матей, Занев; Вион, Жеферсон, Т. Родригес, Г. Кери; Санкаре; А. Соу, Е. Рафаел
Старши треньор: Б. Акрапович
БОТЕВ Вербовъчна разработка (3-4-1-2): К. Костов; Керчев, Н'Диайе, И. Миланов; М. Костадинов, Златински, Гаджев, В. Узунов; Генов, Атанасов
Старши треньор: А. Здравков

СЪДИЯ: Г. Кабаков
СТАДИОН: " Българска войска "
НАЧАЛО: 12:30 часа

efbet Лига 16 кръг, неделя 13 декември  ЦСКА-София 12:30предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР