Привличането е сложна смесица от фактори. Едни от първите определящи

...
Привличането е сложна смесица от фактори. Едни от първите определящи
Коментари Харесай

10 физически черти, които най-много привличат мъжете

Привличането е комплицирана комбинация от фактори. Едни от първите определящи фактори за привличането са физическите. Чертите на лицето, фигурата, методът, по който движите тялото си, по какъв начин оформяте косата си, какво е излъчването на погледа ви имат решаващо значение за това какъв брой привлечени ще са мъжете от вас, написа dnes.bg. Колкото и значима да е личността на човек, тялото и физическите ни черти са първото, което противоположният пол нормално вижда у нас.

Кои са физическите черти, които притеглят най-вече мъжете?

1. Дупе.
Дупето е една от най-привлекателните и забелязвани елементи от тялото. То е знак на сексапила. Закръгленото и щръкнало дупе е апетитна физическа даденост, която не остава незабелязана от мъжете. Повечето мъже обичат и харесват женските дупета, въпреки не всички да си го признават.

2. Гърди.
Гърдите са знак на женствеността. Вероятно няма мъж, който да не ги забележи от пръв взор. Заедно с дупето гърдите са единият от двата най-забележителни женски признака, които са определящ фактор в привличането. Съвсем не е наложително гърдите да са огромни, с цел да бъдат видяни. Проучване, представено от yourtango.com установи, че гърдите със междинен размер са най-предпочитани от множеството мъже.

3. Крака.
Красивите крайници несъмнено са фактор за привличане. Подчертаните и изящни дълги крайници са нещо, което кара множеството мъже да се извърнат след жена. Ако краката ви наподобяват добре, това е несъзнателен знак за мъжете, че сте в положително здраве и се грижите за фигурата си, което автоматизирано ви прави привлекателни.

4. Очи.
Погледът и очите са считани за мощно привлекателни от доста мъже. Красивите очи, нежно и внимателно подчертаните мигли са в положение да разтопят сърцето на мъжете. Ако имате забележителни очи, експресивен взор, несъмнено няма да останете незабелязани в мъжка компания.

5. Устни.
Червилото и гланцът за устни не са там без причина. Сочни, плътни, очебийно изразителни и примамливи – устните са мощен фактор, който е определящ за привличането. Мъжете обожават женските устни, изключително в случай че са меки и с гальовен силует.

6. Чиста кожа.
За страдание, мазната и акнетична кожа не е привлекателна. Лоша вест за доста дами, които страдат от акне, изключително хормоналните му форми в зрелост. Мъжете обичат чистата и нежна женска кожа. Харесват кадифения ѝ досег. Дамите с гладка, мека и красива кожа са възприемани като привлекателни от мощния пол.

7. Коса.
Женската коса – едно от мощните оръжия в завладяването на сърцето на противоположния пол. Косата е средство за привличане, което омагьосва. Повечето мъже харесват дълга, гъста и буйна коса, която се възприема от тях също като един от знаците на женствеността. Рядко мъж би дал отговор, че харесва дами с къси или доста къси коси.

8. Добре поддържан маникюр и педикюр.
Женски черти, които мислите, че мъжете харесват, само че не е по този начин
Колкото и да не желаят да го признаят непосредствено, мъжете харесват добре поддържани женски нокти. Дори да чувате намеци и смешки по отношение на женския маникюр и това по какъв начин мъжете въобще не ги интересува дали сте лакирани или не, това не е напълно правилно. Според yourtango.com доста по-забележими са дамите с добре поддържан маникюр и педикюр от тези, които не се грижат за ноктите си.

9. Фигура на песъчлив часовник.
Ако ненавиждате закръгленото си дупе и сочните си бедра, време е да престанете да го вършиме. Именно тези женски форми са най-привлекателни за мъжете. Подсъзнателно те дават сигнал на мъжа, че дамата с тази форма има способността и физическите данни да отгледа потомство, а това е надълбоко кодирано в гените на човешкия жанр. Така че в случай че сте горда притежателка на фигура вид „ песъчлив часовник “, подчертавайте я още по-смело.

10. Усмивка.
Греещата на лицето усмивка няма по какъв начин да остане незабелязана. Усмихващата се жена излъчва прелест, убеденост, самочувствие. Това няма по какъв начин да остане неоценено и без позитивна оценка. Намръщеното женско лице има таман противоположния резултат. Жените, които не се усмихват необятно имат по-малко шанс в любовта и се радват на по-слаб мъжки интерес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР