Приветствам решението на Съвета да не се поддава на изкушението

...
Приветствам решението на Съвета да не се поддава на изкушението
Коментари Харесай

Румен Радев: Премиерът не излезе от илюзорния си свят

Приветствам решението на Съвета да не се поддава на изкушението и да показва подготвени за следване предписания за бъдещето , да заложи на радикално друг метод, методичност и поредност.

Това съобщи президентът Румен Радев по време на представянето на първата част от плана за Национален стратегически документ , създаден от стратегическия съвет към президента.
 За оставка на кабинета септември месец разсъждава Дончев
За оставка на кабинета септември месец разсъждава Дончев

" И 10 индивида да са на площада, не можем да пренебрегнем гнева им "

" Българите всеобщо отхвърлят пропагандата и имат право да знаят същинското положение на страната и да търсят опция на днешната обърканост . Министър-председателят по този начин и не посмя да излезе от основания от самия него измамлив свят и през вчерашния ден още веднъж съобщи, че в последните три години България била в челото на най-бързо разрастващите се европейски страни по статистика. Тази статистика обаче опровергава пропагандата ", безапелационен бе президентът.

С оповестяването на Стратегическия съвет подчертах, че той е предназначен да създаде и показа други възможности на институционалния блокаж и цялостния застой обхванал страна, подсети Радев.
 Румен Христов: Наблюдаваме борба за длъжностен кабинет
Румен Христов: Наблюдаваме борба за длъжностен кабинет

Младите хора стачкуват откровено, само че ще останат излъгани

" Резултатите от работата на съвета съответстват с историческия в страната миг, когато българите излязоха от апатията и хипнозата на пропагандата, когато намерено и без боязън извличат истината за превзетата страна , за лъжите, арогантността и грабежа на ръководството, когато показват своята решителност да си върнат страната от мафията и когато единно декларират своите стремежи да живеят в естествена демократична европейска страна ", посочи президентът.

Призивите за оставки и почтени избори с машинно отдалечено гласоподаване са факт, само че българите все по-често си задават въпроса какво би трябвало да създадем оттук насетне, с цел да избегнем повтарянето на тази управническа злополука , да подсигуряваме демократичното развиване на обществото и излизане от демографската рецесия, акцентира Румен Радев.
 Настимир Ананиев: България се ръководи с
Настимир Ананиев: България се ръководи с " Мълчанието на агнетата "

Борисов бил с оставка в джоба, счита някогашният народен представител

Пред нас е образецът на властническото ръководство от последните десетилетия , на резултатите на смяната на концепциите от пропагандата, на суровата реалност от пиара, на законността и публичния морал от лоялността към вожда и партията-държава, на законността от подмолните сделки, сподели Радев.

По думите му тази порочна система вкара страната в днешната дълбока рецесия и върна историческия часовник на България към зората на прехода , когато доста от хората се учили да приказват свободно и да организират почтени избори.

За това и националният стратегически документ ще бъде показан на три стадия - разбор на положението на страната , идентифициране на аргументите за това положение, формулиране на стратегически приложения и изискванията за тяхната реализация. Стремежът е да бъдат обхванати повече българи у нас и в чужбина, да има гражданска самодейност, смелост, надзор и отговорност, тъй като наследството на авариралата автокрация е извънредно тежко, предизвести Радев.

Днес стратегическия съвет ще показа първия стадий на разбор на обстановката в страната и за какво е належащо да имаме ясна картина на положението на страната . Това е наложителното изискване да разберем аргументите за какво стигнахме до тук, да ги осъзнаем в дълбочина и едвам тогава да градим тактика и проекти за бъдещето, сподели още президентът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР