Привържениците на футболния Ботев Пловдив излизат на протест тази вечер

...
Привържениците на футболния Ботев Пловдив излизат на протест тази вечер
Коментари Харесай

Протест на футболни фенове блокира центъра на Пловдив

Привържениците на футболния " Ботев " Пловдив излизат на митинг довечера поради незавършения градеж на стадиона на клуба. Те ще се съберат в 18 часа на емблематичния площад " Съединение ", откъдето за следващ път ще предявят настояванията си за довеждане докрай на стадион " Христо Ботев " по първичния му проект - напълно затрупан с козирка, на който да се играят мачове от вътрешните шампионати и шампионати, съобщи БНР.

Настояват и за цялостна бистрота при изразходването на паричните средства, както и за намирането на ново финансиране, с цел да може " Колежа " за дава отговор на категория 4 на УЕФА за провеждането на интернационалните срещи от най-голям сан.

Заради протестното шествие на почитателите на ФК " Ботев " - Пловдив от 18 до 21 часа се стопира придвижването на всички коли по част от два съществени булеварда в града.

Бул. " Шести септември " се затваря от кръстовището с бул. " Руски " до това с бул. " Цар Борис III Обединител " и от там - до кръстовището с ул. " Никола Войводов ", а бул. " Цар Борис III Обединител " - от кръстовището с бул. " Марица-юг " до това с бул. " Христо Ботев ".

За този интервал от време се трансформират маршрутите на 17 линии от всеобщия публичен вътрешноградски превоз - №1, 6, 7, 9, 11, 15, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 37, 44, 93, 99 и 116.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР