Привърженик на Ювентус е сигнализирал в полицията за нерегламентираното частно

...
Привърженик на Ювентус е сигнализирал в полицията за нерегламентираното частно
Коментари Харесай

Привърженик е изпял на полицията трима футболисти на Ювентус за нелегалното частно парти

Привърженик на Ювентус е алармирал в полицията за нерегламентираното частно празненство, на което бяха хванати трима футболисти на италианския първенец. Преди дни органите на реда заловиха Пауло Дибала, Артур и Уестън Маккени в дома на последния. Играчите на Юве се забавляваха в компания от към 20 души - нещо неразрешено в Италия поради пандемията. Въпросният почитател, чието име не се разкрива, е знаел, че това е къщата на Маккени и по този метод ще му сътвори проблеми, само че без значение от това е звъннал в полицията.

Ето какво описа той пред “Кориере каузи Сера”: “Около 22:30 часа излязох да разходя кучето и видях няколко паркирани коли. Край тях стояха група от хора, като никой не носеше маска. Всички те чакаха пред вратата на дома на Маккени. Имаше Мерцедеси с испанска регистрация, доста джипове, а от таксита се появиха млади девойки. Тъй като обаче такива събирания не са позволени, а и вечерният час към този момент беше настъпил, взех решение да се обадя на полицията. Стори ми се, че на място карабинерите завариха малко на брой души. По мое мнение там имаше доста повече, само че наподобява, че някои от тях са съумели да избягат. Нямам нищо персонално против Маккени, той е добродушно момче, стои си у дома или върви да тренира. Изглежда ми като експерт. Самият аз съм почитател на Юве. Съжалявам, че по този начин се случи, само че мисля, че за него е по-добре да мисли повече за играта си, а не за празненства. Не считам, че това, че си прочут футболист, ти дава правото да не спазваш законите.”

В момента в Италия има възбрана за провеждането на частни празненства, като също по този начин е натрапен вечерен час сред 22:00 и 5:00 локално време. Участниците в купона били санкционирани с по 400 евро всеки. Очаква се Маккени, Дибала и Артур ще бъдат глобени и от Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР