Привърженик на Ривър Плейт намери смъртта си по време на

...
Привърженик на Ривър Плейт намери смъртта си по време на
Коментари Харесай

Фен на Ривър Плейт загина след падане от трибуните

Привърженик на Ривър Плейт откри гибелта си по време на мача сред “милионерите ” и Дефенса и Хустисия от 19-ия кръг на аржентинското състезание. 53-годишният Пабло Марсело Серано падна от една от трибуните на “Монументал ”, в резултат на което умря на място. 

Инцидентът се случи в средата на първото полувреме при резултат 0:0. Мачът незабавно беше пресечен, а полицията изтегля присъстващите на стадиона. 

От Ривър Плейт разгласиха изказване, в което се споделя, че Серано е имал сезонна карта за трибуната “Сивора Алта ”, която е била изпълнена на 90% от потенциала си в дуела против Дефенса и Хустисия. Уточнява се, че няма данни за упражнено принуждение по отношение на починалия почитател. 

От полицията незабавно започнаха следствие на случая. Стадионът на аржентинския гранд е затворен за 24 часа. 

Мачът по всяка възможност ще се доиграе на следващия ден. Преди него Ривър е отпред в класирането с 41 точки и мач по-малко от втория Талерес, който има 37 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР