Притеснява ме поведението на ПП, отговорността за втория мандат е

...
Притеснява ме поведението на ПП, отговорността за втория мандат е
Коментари Харесай

Виден бесепар нападна ПП. Причината

Притеснява ме държанието на Политическа партия, отговорността за втория мандат е тяхна. Малко несериозно е търсейки си мотиви в Изборния кодекс да излизат от обстановката, като не сформират кабинет, длъжни са да положат старания. Гражданите ще си създадат извод кой е виновникът за едни предварителни избори. Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия за " Твоят ден``.

По думите му в случай че въпреки всичко Политическа партия поканят Българска социалистическа партия на договаряния с втори мандат, " левицата " ще взе участие. " С причини един път преодоляхме разликите по тематиката за Украйна, надяваме се да убедим бъдещите си сътрудници, че не трябва да участваме във война. Все още има късмет депутатите да вземат отговорно решение``, счита той.
-->
Според него надали би се стигнало до съдружно съглашение с третия мандат. " Зад всеки препоръчан министър стоят разнообразни оферти и решения. Всички депутати от Българска социалистическа партия ще бъдем в пленарната зала и ще гласуваме проектокабинета. Крайно време е 48-ит парламент да сътвори кабинет, само че както виждам ГЕРБ няма да съумеят. Относно изключването на Явор Божанков Свиленски разяснява, че той не е изключен за друго мнение, а за това, че то не съответствува с вижданията на партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР