Притеснителна е ниската избирателна активност. Твърде много хора положиха твърде

...
Притеснителна е ниската избирателна активност. Твърде много хора положиха твърде
Коментари Харесай

Велислава Дърева: За да спечелят, партии злоупотребиха със страховете на хората

" Притеснителна е ниската изборна интензивност. Твърде доста хора поставиха прекалено много старания тя да спадне. Бяха осъществени маса безобразия - нервностите към зеления документ, нямало Коронавирус, пръскали ни от самолетите, аферата с машините за гласоподаване на " Сиела ". Изключително грозна е злоупотребата със страховете на хората, свързани с Коронавирус. 80% от жителите не са имунизирани и не имат намерение да го създадат, тъй като непрекъснато им се внушава, че няма такова заболяване. Партиите си разрешиха нещо непоносимо - бореха се да завоюват гласовете на тези 80% от хората, безконечните проценти, диагностицирани от проф. Иво Христов преди години ".

Това разяснява пред БНР журналистът Велислава Дърева, член на инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Румен Радев за президент. Според нея има заплаха за политическата система в България:

" Другият огромен проблем е систематичното в продължение на 30 години заличаване на всевъзможни престижи ".

В предаването " Нещо повече " Дърева уточни, че не може да бъде прикрито странното единодушие на Българска социалистическа партия с ГЕРБ:

" Това съюзяване с ГЕРБ, с цел да се зловредства против Румен Радев и Илияна Йотова, не приказва добре за хора, които се считат за политици ".

По думите на журналиста " Българска социалистическа партия, която постоянно е считала второ място за неуспех, в този момент се бори за четвърто или за пето място и това е злополука ".

" От април до през днешния ден Българска социалистическа партия към този момент е изгубила близо 800 000 гласоподаватели. Такова знамение в никакъв случай не се е случвало ". (Бел. ред. - На изборите на 4 април Българска социалистическа партия получи 480 146 гласа).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР