Притесненията за Кърджилова никак не са безпочвени. Ако в началото

...
Притесненията за Кърджилова никак не са безпочвени. Ако в началото
Коментари Харесай

Близките В Шок, Нещо Ужасно Се Случва С Радина Кърджилова! Не Прилича На Себе Си! След Изневерите На Деян

Притесненията за Кърджилова по никакъв начин не са безпочвени. Ако при започване на кариерата си на дребния екран актрисата беше добре поставена, с времето тя стартира фрапантно да смъква килограми, с цел да доближи днешния си плачевен тип. Радина не криеше обстоятелството, че съблюдава много прецизни диети, а по време на работен режим имаше интервали, в които да хапва по 3 портокала дневно. Това обаче не беше от здравословни подбуди, тъй като плодовете обилно бяха гарнирани с цигари.

По време на бременността със сина си Христо, актрисата сякаш съумя да се пооправи и даже качи повечко килограми. Това незабавно се видя от колежките й, които злобно я разясниха, че няма да се възвърне елементарно от тях. По време на майчинството си в името на здравето на дететоРадина не бързаше да се вталява и кърмеше дребния, даже по време на работните си задължения.

Тогава актрисата въобще не мислеше за диети и ограничавания, тъй като те щяха да изсмучат потребните витамини и минерали, които трябваше да отиват при дребния й наследник. Днес обаче Кърджилова умерено може да изиграе роля на лагерник от Освиенцим след режима си за намаляване.

Актрисата освен няма непотребни мазнини по тялото си, само че има и дефицит на такива. Най-ясно това се вижда в изпитото й лице, което режисьорите толкоз доста харесват, поради опцията да демонстрира нечовешка мъка. Слуховете, че връзката й с Деян Донков не върви изключително добре, наливат още повече масло в огъня на подозренията, че актрисата не е по никакъв начин щастлива. Публична загадка е, че Донков от няколко месеца има връзка с младата си колежка Елена Петрова, която му партнира в „ Калигула ” /става въпрос за друга Елена Петрова, съименничка на известната актриса, момиче на към 20 – б.а./.

Връзката му май ще се окаже освен това от краткотраен флирт, разясняват в Народния спектакъл. Кърджилова в началото не вярвала на слуховете, само че към този момент е уверена в прелюбодейството на мъжа си и е тотално срината. В фамилията съвсем всяка вечер имало бурни кавги.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР