Пристрастяването към храната било причината до преди няколко години 33-годишната

...
Пристрастяването към храната било причината до преди няколко години 33-годишната
Коментари Харесай

Жена свали 200 кг и се омъжи за любовта на живота си

Пристрастяването към храната било повода до преди няколко години 33-годишната американка Ники Уебстър, от Арканзас, да считала себе си за най-нещастната жена. Храната била смисълът на нейния живот. Но когато стрелката стигнала 275 кг, обстановката просто станала непоносима.

Ники към този момент не можела по никакъв метод да удържа своя вкус. За диети и дума не можело да става. В мозъка на младата американка се въртели само мисли за мазна, сладка и суперкалорична храна.

Излишните килограми трансформирали живота на Ники в пъкъл. С времето за нея било все по-трудно да става от леглото, да се къпе и даже да върви. Наложило се дамата да се реалокира да живее при родителите си.

„ Тялото ми стана моят затвор. Постоянно ме болеше, изморявах се доста бързо... Но просто не можех да не хапвам, това бе наркомания. Знаех, че тежестта ми ме убива ”, споделя за своите страдания Ники.

Преломният миг в живота на младата жена настъпил, когато я поканили да взе участие в шоуто „ Тежа 300 кг ”.

Ники тогава се решила да си оперира стомаха, с цел да бъде отстранена част от него. По време на консултацията Уебстър научила, че ще би трябвало първо да отслабне с 20 кг, с цел да може да се подложи на интервенцията. Жената се подложила на жестока диета и след 3 месеца съумяла на се отърве от 20-те кг.

Всичко минало сполучливо, а година след интервенцията Ники към този момент била по-лека с цели 90 кг.

За да затвърди резултата, Уебстър почнала постоянно да посещава психоаналитик, с цел да изкорени зависимостта си към храната вечно.

С времето Ники съумяла да смъкна общо 160 кг, а след премахване на непотребната кожа, която висяла върху тялото й като голяма непозната дреха, се отървала от още 25 кг.

Сега Ники тежи 90 кг и се храни здравословно. Тя се усеща великолепно в новото си тяло, с помощта на което още едно щастливо събитие се случило в живота на Ники - тя разкрила любовта. Младежът, който откраднал сърцето й, в този момент е пискал ръката й.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР