Пристигна информация, че мъж и жена са тръгнали от Карлово

...
Пристигна информация, че мъж и жена са тръгнали от Карлово
Коментари Харесай

2 г. затвор грозят пастира, пратил залудо в Стара планина 30 спасители

" Пристигна информация, че мъж и жена са тръгнали от Карлово през хижа “Равнец ” за връх Ботев към 16,55 ч. в неделя. Загубили са се, а дамата си е счупила крайници. Незабавно бяха подхванати издирвателни дейности от 5 отряда - Карлово, Пловдив, Сопот, Троян и Калофер, с обща бройка 30 души при доста тежки метеорологични условия. Валеше дъжд, духаше вятър и на моменти имаше доста дребна видимост. " Това сподели началникът на Планинската избавителна работа в Пловдив Георги Стамов.

Сигналът обаче се оказал подправен, а като адресант се търси 25-годишен овчар от Карлово. Търсенето на " изчезналите " е прекъснато на 5 септември. Екипите ревизирали целия регион, само че не разкрили диря от бедстващите.

“Установено е, че посочената 45-годишна жена живее в Ямбол. Осъществен е контакт с нея, само че тя декларирала, че си е у дома, а не в Балкана ”, сподели шефът на пловдивската полиция ст. комисар Георги Чергов. Справка с мобилните оператори посочила кой е притежателят на сим картата, от която е подаден сигналът. Ползва я овчар, който работи в Стара планина. Ако бъде приет за отговорен, пастира го заплашват 2 години затвор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР