Пристигайки уморен и гладен от влака-стреля в Хирошима една нощ

...
Пристигайки уморен и гладен от влака-стреля в Хирошима една нощ
Коментари Харесай

Смесените магазини трябва да се възползват повече от себе си

Пристигайки изтощен и гладен от влака-стреля в Хирошима една нощ предходната пролет, минах по естествената пътека, като се насочих към разбъркан магазин 7-Eleven за кутия бира, онигири оризова топка и малко пържено пиле. В градовете на Япония, без значение от часа, човек в никакъв случай не е надалеч от ярко леговище на храна и комфорт.

Можех също по този начин да закрилям FamilyMart или Lawson, които също сервират пържено пиле измежду закуските си: там е мощно съревнование за това кой усет е най-хубав. Японските konbini освен са комфортни, като оферират необятен набор от продукти, спретнато опаковани по пътеките, само че са ситуирани доста близо един до различен. Те практикуват усъвършенствана форма на конкурентно групиране.

Това прави визитата в разбъркан магазин очевидното решение за доста потребности, от закупуване на литър мляко до заплащане на сметки за комунални услуги (в брой, с касова записка, подпечатана с hanko seal), намиране на електронен адаптер, приемане на пари в брой от кудкудяща машина и позд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР