Присъствието на куп чалгаджии в тазгодишното издание на Денсинг старс

...
Присъствието на куп чалгаджии в тазгодишното издание на Денсинг старс
Коментари Харесай

Емрах ще го бият, гаджето на Веси дебне да му избие зъбите

Присъствието на куп чалгаджии в тазгодишното издание на " Денсинг старс " докара до непрекъснати кавги към танцовото шоу. Провокативната Емануела към този момент напусна предаването, само че в този момент във фокуса са изцепките на най-младия член на фолк семейството Стораро - Емрах.

Фенове и коментатори още са в шок от отвратителната му постъпка да награби танцовата си партньорка Веси Данева на сцената и да й вкара език в устата. Самата тя не скри отвращението и шока си, а в естествена страна на амбициозния певач щяха да му бъдат повдигнати обвинявания за полово посягане.

Тук обаче всеки е теоретичен да се оправя самичък и това никак не е добра вест за Емрах. Веси има сериозен другар, който буен от своеволието на младока и му изпратил заканително известие. В него пишело: " Ей, лекенце мазно, обществено ще се извиниш за държанието си, с цел да не си събираш зъбите по пода! ", разкриха близки до Данева.

Самата Веселина още била гневна на Емрах и заплашила продуцентите, че ще се откаже да танцува с него.

" Аз нямам нищо към теб, нищо повече от професионален ангажимент и държа това да ти стане ясно ", съобщи непосредствено на записа в ефир Веселина, с което още веднъж потвърди, че целувката е била безчинство на дребния безсрамник и посред им няма никакви споделени усеща. А дали на артиста боят ще му се размине, следва да забележим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР