Присъстващите на срещата държавни мъже – премиерът, финансовият министър и

...
Присъстващите на срещата държавни мъже – премиерът, финансовият министър и
Коментари Харесай

Феновете на Левски: Няма да излизаме и да защитаваме корпоративни интереси

Присъстващите на срещата държавни мъже – министър председателят, финансовият министър и спортният министър, се съгласиха със мнението, че моделът, по който се ръководи футболът, е неправилен и води до такава степен докъдето се намира "Левски " рано или късно. Това сподели ръководителят на Националния клуб на последователите на "Левски " Степан Хиндлиян след срещата в Министерски съвет, съобщи кореспондент на Novini.bg. Журналистическият интерес към срещата е извънредно огромен, защото главният спонсор на "Левски " Васил Божков съобщи на среща с почитателите, че клубът ще банкрутира, в случай че му бъде лишен бизнеса.

Беше ни препоръчано да си вземем акциите, каквото и да значи това. В общи линии по този начин стоят нещата. Отговорихме, че ще си помислим. Това не е първо сходно предложение към нас. Преди време господин Спас Русев също ни споделяше да си вземем акциите, съобщи Хиндлиян.

Нещата, сложени по този метод, неизбежно вкарват почитателите, които са на първа линия, в тази игра, уточни Степан Хиндлиян.

Борисов към почитателите на "Левски ": Ако желаете да го има този клуб, акциите би трябвало да са при вас

Това нещо не зависи от премиера, а от мажоритарния притежател все още. Друг е въпросът дали е работещо или не. През последната година "Левски " е нормализиран. От друга страна е ясно, че този модел не е резистентен, защото той може да бъде разтърсен във всеки един миг, уточни ръководителят на НКП.

Една не дребна част от медиите се занимава с това, че ще излезем на улицата и ще вършим протести, без значение че ние твърдим, че няма да излизаме и да пазиме корпоративни ползи. Не мога обаче да скрия, че на втората среща с Васил Божков имаше почитатели, които упорстваха да се вземат крайни ограничения, изясни Степан Хиндлиян.

Мен ме интересува "Левски ", не ме интересува дали някой е нападнат. Факт е обаче, че това индиректно визира "Левски ", в частност и аз, добави той.

''Главболгарстрой " с позиция по отношение на строителството на стадиона на ПФК ''Левски''
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР