Присадената коса на Димитър Бербатов прокара. Нападателят отново вее буйна

...
Присадената коса на Димитър Бербатов прокара. Нападателят отново вее буйна
Коментари Харесай

Бербатов пусна буйна грива

Присадената коса на Димитър Бербатов прокара. Нападателят още веднъж вее буйна грива. Звездата се върна към младините с новата си прическа, с която се фука напоследък. Гъсти кичури стърчат от главата на някогашния футболист, а от плешивото теме към този момент няма и помен.

Бербо си присади коса преди няколко години и сега бере резултатите от интервенцията. Външният тип на някогашния футболист сега по нищо не подсказва, че той е имал проблеми с оплешивяването. Интересното е, че присадената коса освен се е хванала крепко, само че е почнала и да пораства.



Бербатов се подложи на процедурата през 2015 година, когато оредяващата му коса стартира да прави съществено усещане. Това си личеше най-много по време на интервала му във френския "Монако ", когато нападателят беше останал съвсем без окосмение на главата. Звездата бързо взе ограничения и се допита до най-хубавите експерти. Митко не разкрива къде е направил интервенцията, само че най-вероятно това е станало в Истанбул, който се трансформира в международен център за присаждане на коса. Подобна намеса коства към 20-30 хиляди лв..

Бербатов сподели новата си буйна прическа по време на лятната си почивка. Шампионът на Англия с "Манчестър Юнайтед " бе на море дружно с трите си обичани дами - Елена и щерките Деа и Елиа. Напоследък половинката на звездата от ден на ден се демонстрира около него за разлика от годините му на деен футболист. Тогава Бербо настойчиво криеше персоналния си живот и Елена от медии и почитатели, само че мирогледът му очевидно се е трансформирал. Актуалната прическа на звездата припомня ранните му години като футболист. Бербатов вееше буйна грива, до момента в който играеше в ЦСКА и немския "Байер " (Леверкузен). След това в "Тотнъм " нападателят бе зализал обратно косата си, а в "Манчестър Юнайтед " към този момент стартира да се остригва късо, очевидно забелязал казуса с оплешивяването.

Бербатов си присади коса единствено "отгоре ", употребявайки лични косми. Интервенцията става от задната част на главата. Там косата е най-здрава от генетична позиция, считат експерти. Оттам се взимат и слагат няколко типа импланти - дребни, междинни и огромни. Присаждането може да стане по два метода - ръчно и посредством специфични машини. Но това посредством уред обаче не е целесъобразно при съществуване на повече околно окосмяване, какъвто е казусът с Бербатов.

Източник: България Днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР