Присъдата може да се обжалва пред ВТАСОправдаха 65-годишен русенец по

...
Присъдата може да се обжалва пред ВТАСОправдаха 65-годишен русенец по
Коментари Харесай

Оправдаха 65-годишен русенец по обвинение в опит за убийство

Присъдата може да се апелира пред ВТАС

Оправдаха 65-годишен русенец по обвиняване в опит за ликвидиране, оповестяват от Окръжен съд - Русе.

Окръжната прокуратура в Русе внесе в края на месец юни 2022 година съда обвинителен акт против 65-годишен мъж за опит за ликвидиране.

Престъплението е осъществено на 22 септември 2020 година в Русе. Обвиняемият П. Ж. направил опит съзнателно да умъртви К. Б. Последният живеел на фамилни начала с щерка му, само че двамата се разделили и дамата се върнала в бащиния си дом.

Така на 22 септември вечерта К.Б. използвал огромно количество алкохол. След това решил да обясни връзките си с дъщерята на обвинения. Докато двамата разговаряли пред блока, при тях отишъл и татко ѝ. Между мъжете зародил спор, който прераснал в сборичкване. К.Б. нанесъл няколко удара на П.Ж., който от своя страна извадил джобно ножче и отвърнал, като го пробол на няколко места по тялото. Пострадалият бил откаран в Университетската болница „ Канев “, където лекарите направили по неотложност интервенция, с цел да му спасят живота.

Състав на Окръжен съд - Русе призна П. Б. Ж., който е неосъждан, за невиновен в това, че на 22.09.2020 година в гр. Русе, направил опит съзнателно да умъртви К. И. Б. от гр. Русе, като действието останало незавършено по независещи от волята на дееца аргументи.

Присъдата може да се апелира пред ВТАС.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР