Присъда за убийство е излежал Георги Христов - Тинето, застрелян

...
Присъда за убийство е излежал Георги Христов - Тинето, застрелян
Коментари Харесай

Застреляният край Герена Георги Христов бил осъждан за убийство

Присъда за ликвидиране е излежал Георги Христов - Тинето, убит тази заран до стадион "Герена " в София. Тинето е убит в главата, до момента в който е говорел по мобилния си телефон.
В предишното той е съден за обир, съпроводен с ликвидиране, станал на 18 февруари 2002 година в Харманли. Тогава Тинето и двама негови приятели - Мюмюн Мюмюн - Мечката и Георги Машев ограбват кола на шивашка компания и отмъкват 47 хиляди лв..
Христов стреля с револвер и убива счетоводителя, ранява още двама души и заобикаля, а през 2012 година е арестуван в Испания. Той е бил наказан на 14 години затвор, неотдавна е бил пуснат предварително за положително държание. Христов беше разстрелян тази заран пред фитнес, а покрай мястото беше открита опожарена кола.



Пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов удостовери, че е подаден сигнал към 112 в 7.54 часа пред фитнес центъра.
"При идване на място нашите сили са открили, че се касае за лице, което най-вероятно е убито - 44-годишен мъж ", сподели той.
По първична информация той е бил прострелян, изясни Милтенов. Той не можа да даде повече информация за простреляното лице, само че удостовери, че е прочут на полицията с голям брой престъпни прояви.
Милтенов не можа да удостовери и дали убитият е открит с плик на главата, каквато информация излезе. На въпрос дали колата, която е открита опожарена, е обвързвана с убийството, той сподели: "Най-вероятно да ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР