Присъда от 1 година и три месеца затворРешението на Софийски

...
Присъда от 1 година и три месеца затворРешението на Софийски
Коментари Харесай

Поляк плаща 45 000 лв. за автомобил, с който возил мигранти

Присъда от 1 година и три месеца затвор
Решението на Софийски областен съд е дефинитивно

Осъден е и молдовец

Софийски областен съд осъди на 1 година и три месеца затвор поляк, който бил хванат да транспортира незаконни мигранти. Освен, че ще бъде в килия, чужденецът би трябвало да заплати и близо 45 000 лв., което е паричната стойност на автомобила “Дачия ”, с който е превозвал бежанците.

Полякът бил хванат на 14 октомври м. година на 4-ти километър на автомагистрала “Тракия ”. В дачията му бил открити 12 сирийци. Я. М. е признал виновността си пред съда. Решението на съда е след подписано съглашение с прокуратурата и е дефинитивно, споделиха от държавното обвиняване. Полякът би трябвало да излежи присъдата си при първичен “строг ” режим.

Друг трафикант чужденец е наказан и във Велико Търново. Молдовецът М. М. е приет за отговорен, че на 30 септември 2023 година в Елена, незаконно подкрепил група от шестива сирийци. Той е осъден със затвор от 9 месеца отнемане, които ще лежи при “общ ” режим. Осъден е и да заплати 5000 лв. - сума, представляваща пазарната стойност на употребяваното за осъществяване на закононарушението автомобил “Мазда ” което не е негова благосъстоятелност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР