Природозащитници качиха в социалните мрежи снимки с къпещи се и

...
Природозащитници качиха в социалните мрежи снимки с къпещи се и
Коментари Харесай

Пак скандал в Рила, сърби се къпят в Бъбрека

Природозащитници качиха в обществените мрежи фотоси с къпещи се и плажуващи на Седемте езера сърби, съобщи Българското национално радио.

Кадрите, провокирали гневни реакции, са от езерото Бъбрека, където неотдавна бяха снимани тежки строителни машини, които разкопават и реновират пътеки по циркуса.

На фрагментите се вижда мъж, нагазил до кръста в езерото Бъбрека и други трима-четирима, които са на брега. Личи се, че се усещат доста добре и се разхлаждат. Авторът на фотосите във Facebook не е икономисал и обидите си към къпещия се мъж от прилежаща Сърбия, отбелязва кореспондентът на БНР в района.

Не е казус някой да се изкуши и да навлезе във водите на някое от Седемте езера, разясняват туристи. Цял дупнишки отбор влезе в едно от езерата и беше санкциониран с 10 000 лв.. Снимачен екип от Съединени американски щати пък лови жаби по циркуса и също беше глобен.

Дежурните планински спасители на хижа “Рилски езера ” споделиха за БНР, че до тях не е постъпвал сигнал за къпещи се по езерата. Те нямат и отношение към сходни нарушавания.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР