Припомняме, че главният прокурор е бил неприятно изненадан от изненадващо

...
Припомняме, че главният прокурор е бил неприятно изненадан от изненадващо
Коментари Харесай

Десислава Атанасова залязва в ГЕРБ заради предателство?

Припомняме, че основният прокурор е бил неприятно сюрпризиран от изненадващо поисканата му оставка от кандидат-премиера Мария Габриел в изказването й пред парламентарната група на ГЕРБ.

 

По време на брифинга, на който Гешев скъса оставката си и съобщи, че стартира да мете политическия отпадък, без значение какво ще му коства това в персонален проект, призна, че тази информация се е знаела от доста стеснен кръг от хора – Бойко Борисов и още един-двама души.

Загадката коя е мистериозната дама бързо бе разплетена. Само няколко часа по-късно, Атанасова персонално призна, че е разговаряла с Гешев и изрази страдание, че е била предадена от него.

 

Това разобличаване е огромен удар за Десислава Атанасова, само че по-голям е за водача на ГЕРБ – Бойко Борисов. Запознати настояват, че той безспорно го е приел като изменничество и с кариерата й в основна роля е свършено. Няма да е изненадващо, в случай че тя напряко отпадне от листите за идващите избори.

 

Част от депутатите имат свое пояснение за какво Атанасова продължава да подвига телефона на Гешев, даже и откакто Габриел му поискала оставката. Според тях Атанасова прозорливо се подсигурява с друга политическа писта, в случай че ГЕРБ се разпадне, а слуховете за политически план на Гешев се окажат правилни. Мнозина считат, че упоритостите й са доста по-големи от това да е началник на парламентарна група. Освен това Атанасова била афектирана, че не е била препоръчана за министър председател, каквито упорити клюки се носеха в публичното пространство.

 

И в този момент Атанасова недоумява за какво водачът на ГЕРБ е заложил на едва известната чиновничка от Брюксел Мария Габриел, която от години не живее в България. Много от сътрудниците на Атанасова обаче към момента недоумяват с какви тъкмо качества на политик е съумяла да влезе под кожата на Борисов. Според някои от тях, тя е типичната калинка, до момента в който има надалеч по-подготвени от нея фрагменти.

 

Да не забравяме и още един значим мотив – в дрешника й има един скелет, с който е уязвима – замогването на някогашния й брачен партньор Красимир. Именно с помощта на ненадейно потръгналия му бизнес, тя получава апартамент от 350 кв. м. в София, лъскава вила, скъпа лимузина и банков влог със стотици хиляди левове.

 

Възходът му съответствува с нейното влизане в политиката. Преди това бил шпакловчик и лепял плочки в Русе като един от многото майстори в града.

След пробива й в политиката, той става проспериращ строителен бизнесмен и се захваща с публични поръчки за милиони левове.

Към строителството Атанасов прибавя и нова ниша – бизнесът с отпадък, който е чудесно обезщетен. Твърди се, че единствено за боклука има няколко сигнала, които отлежават в прокуратурата.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР