Приоритетът на служба Военна полиция през 2017 г. е бил

...
Приоритетът на служба Военна полиция през 2017 г. е бил
Коментари Харесай

Не е имало сигнал за пряка терористична заплаха към армията ни през 2017 г.

Приоритетът на работа " Военна полиция " през 2017 година е бил разкриването и предотвратяването на терористична активност . Тя може да е ориентирана против Министерството на защитата, структурите на директно послушание на министъра на защитата и Българската войска, войски и представители на Алианса, участващи в интернационалните военни мероприятия, провеждани на територията на страната.

Това сподели шефът на службата бригаден военачалник Борислав Сертов по време на годишния доклад за активността на работа " Военна полиция " през 2017 година

Той регистрира, че не е имало информация за директна терористична опасност, ориентирана против формированията и обектите на Министерството на защитата и Българската войска. Антитерористичната активност е реализирана в директно взаимоотношение със службите за сигурност и за публичен ред в страната, означи още началникът на работа " Военна полиция ".

Има спад в новообразуваните военни досъдебни производства, което свидетелства за нараснала успеваемост на провежданата от органите на службата превантивна активност . Откритите дейности по следствието оказват възпиращо влияние върху военнослужещи и цивилни чиновници, които имат намерение да правят непозволени дейности или престъпления.

 Военна полиция охранява обектите на МО
Военна полиция охранява обектите на МО

За това заяви министърът на защитата Аню Ангелов

По време на доклада заместник-министърът на защитата Анатолий Величков връчи награди от името на министъра на защитата Красимир Каракачанов. Отличието бе за военнослужещи от бранш " Издирване и задържане " към Регионална работа " Военна полиция " - София. Те са помогнали при търсене на разположение, оповестено за общодържавно търсене.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР