Принцовете Уилям и Хари почетоха паметта на майка си принцеса

...
Принцовете Уилям и Хари почетоха паметта на майка си принцеса
Коментари Харесай

Как принцовете Уйлям и Хари почетоха майка си

Принцовете Уилям и Хари уважиха паметта на майка си принцеса Даяна - ден преди навършването на 20 години от гибелта й в автомобилна злополука в Париж, съобщи Ройтерс.

Двамата дружно с херцогиня Кейт посетиха една от градините на двореца Кенсингтън, трансформирана в памет на майка им. В нея са посадени бели британски рози и незабравки.

Те посетиха и двореца Кенсингтън - някогашна резиденция на Даяна и техен сегашен дом. Двамата се срещнаха също с представители на благотворителни сдружения, чийто патрон беше принцеса Даяна.

Главният градинар на двореца и негов сътрудник, познавал принцеса Даяна от постоянните й визити на мястото, обясниха дизайна на градината на Уилям, Хари и Катрин, които се пазеха от проливния дъжд с чадъри.

Пред вратите на двореца се събраха поддръжници на Даяна, макар дъжда. След като разглеждаха един час градината, принцовете отидоха да приказват с тях и да видят оставените цветя.

Мнозина показаха утвърждението си, че синовете на принцеса Даяна се грижат обществото да я помни.

Синовете на принцеса Даяна се срещнаха с представители на подкрепяна от нея лондонска болница, на задачата за прокажените и на благотворителната организация, която работи за смяна на отношението на обществото към болните от СПИН.

Съпругата принц Уйлям - Кейт, уважи починалата си свекърва по автентичен метод. Ретро роклята на Катрин на цветя беше копие на тоалет на лейди Ди от преди 30 години.

William,Kate and Harry pay tribute to Diana, Princess of Wales at Kensington Palace the day before the 20th anniversary of her death. #diana pic.twitter.com/00yrJNTZXU
— Mark Stewart (@RegalEyes) 30 август 2017 г.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР