Принципно да променяте потребителското си име онлайн е сложна задача.

...
Принципно да променяте потребителското си име онлайн е сложна задача.
Коментари Харесай

Google Stadia ще ви позволи да промените потребителското си име безплатно само веднъж

Принципно да променяте потребителското си име онлайн е комплицирана задача. По тази причина фирмите таксуват в допълнение потребителите, искащи да извършат тази смяна. Sony и Microsoft разрешават промяна на името против възнаграждение (5$ за PlayStation и $10 за Xbox профила). Опцията ще е налична и на новата услуга Гугъл Stadia и ще е безплатна… първия път .

Новината показа Патрик Сейболд от Гугъл. Според него такива ще бъдат изискванията при Stadia Base абонамента – за Pro услугата се чака разпоредбите да се разграничават. Имате право да променяте потребителското си име гратис веднъж (стига то да не е към този момент заето от различен потребител). След това можете да го променяте още веднъж и още веднъж когато и да е, обаче против избрана сума. Стойността на възнаграждение към момента не е конкретизирана. Механизмът, създаден от Гугъл, е елементарен и не изисква доста време и старания.

Много почитатели чакаха опцията да бъде безвъзмездна във всеки един миг. Това е допустимо за потребителите на Steam платформата от доста от дълго време. Гугъл Stadia ще дебютира за първи път през ноември с Pro абонамента (срещу месечна такса от $10). Тогава се чака да се популяризира и Founders Edition пакетът за по-рано записалите се. Услугата Гугъл Stadia Base ще бъде налична за по-голям кръг от хора през неопределена дата на 2020-та година гратис (игрите се продават отделно).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР