Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, за

...
Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, за
Коментари Харесай

Шок! Защо Кейт облече военна униформа

Принцесата на Уелс устоя на ниските температури и снега, с цел да помогне на " ранен " боец. Кейт Мидълтън смени ефирните рокли с военна униформа и се включи в обучение в равнината Солсбъри. Симулацията включваше оказване на първа помощ на боец с огнестрелна рана в долната част на левия крайник, който се наложи да бъде евакуиран от мястото на случая.

Хероцигнята на Кеймбридж, която е полковник от ирландската армия, посети войските за първи път от приемането на почетното предопределение предходната година. Тя пое поста кралски полковник от брачна половинка си Уилям, принц на Уелс, напомня " ДарикНюз ".
-->
Въпреки мразовитите условия херцогинята се причисли към войските, които се грижиха за " ранения боец ". Кейт асистира на младши ефрейтор Джоди Нюел при оказването на първа помощ, като приложи турникет върху долната част на левия му крайник, с цел да спре кървенето.

Съпругата на престолонаследника обиколи подготвителната зона Солсбъри Плейн, като бе разведена от генерал-майор Кристофър Гика, пълководец на армията в Лондон и подполковник Джеймс Олдридж, пълководец на 1-ви батальон на ирландската армия.

Херцогинята прегледа и различните типове оръжия, употребявани от ирландската армия. Подполковник Олдридж сподели, че неговият батальон на драго сърце приветства Кейт в Солсбъри Плейн за първото й посещаване като кралски полковник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР