Принцесата на Уелс, която обяви в петък вечерта, че има

...
Принцесата на Уелс, която обяви в петък вечерта, че има
Коментари Харесай

Самоотвержен жест на Кейт Мидълтън към пациенти с рак, който тя настоя да запази анонимност

Принцесата на Уелс, която разгласи в петък вечерта, че има рак, преди този момент подари личните си кичури на дребни деца с рак.

В прочувствено видео в петък вечерта бъдещата кралица призна, че диагнозата й е пристигнала като „ голям потрес “ и разкри, че е била подложена на превантивна химиотерапия.

Смята се, че 42-годишната Кейт отряза седем инча от личната си коса, с цел да подари за щедрост, с цел да помогне за изработката на реалистична перука за дете, което е изгубило косата си по време на лекуване - и е направило положителното дело анонимно.

Съобщава се, че майката на три деца пристигна с концепцията, откакто беседва с фризьора си, до момента в който беше бременна през 2018 година с принц Луи.

„ Преди четири месеца Джоуи я убеди, че е време да смъкна част от косата си; той сподели, че просто става прекомерно дълго “, сподели кралски източник по това време. „ Докато Джоуи отрязваше, й хрумна концепцията да направи нещо положително с него, вместо да го изхвърли. Тя го загатна на Джоуи, който смяташе, че това е брилян...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР