Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън съобщи, че се лекува от

...
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън съобщи, че се лекува от
Коментари Харесай

Спекулациите приключиха: Кейт Мидълтън е болна от рак

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън заяви, че се лекува от рак. Тя съобщи, че е в начален етап на лекуване и заболяването е открита при проучванията ѝ. 

Мълчанието на двореца бързо беше запълнено от звук в обществените мрежи... най-неподходящият звук

Във видеообръщение Кейт споделя, че това е било „ голям потрес " след „ необикновено сложни няколко месеца “. Тя декларира, че в този момент фамилията се нуждае от „ малко време, пространство и усамотение ".

Подробности за рака не се оповестяват, само че дворецът Кенсингтън декларира, че е уверен, че принцесата ще се възвърне изцяло.

Принцесата на Уелс насочи позитивно обръщение, като сподели: „ Добре съм и ставам все по-силна с всеки минал ден. “ Тя съобщи, че мисли за всички, наранени от заболяването, и добави: „ За всички, които се сблъскват с това заболяване, без значение от формата му, апелирам, не губете религия и вяра. Вие не сте сами. “

В изказването на Кейт Мидълтън излиза наяве, че когато е претърпяла коремна интервенция през януари, не е било известно, че има някакъв рак.

„ Въпреки това тестванията след интервенцията откриха, че е имало рак. Поради това медицинският ми екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните стадии на това лекуване ", съобщи принцесата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР