Принцеса София и принц Карл Филип станаха родители за трети

...
Принцеса София и принц Карл Филип станаха родители за трети
Коментари Харесай

Принцеса София и принц Карл Филип с трети син

Принцеса София и принц Карл Филип станаха родители за трети път. Най-малкият принц в фамилията се е родил на 26 март в 11:19 минути съгласно формалната информация от шведското кралско семейство.

" Щастливи сме и се усещаме признателни да посрещнем третия наследник в фамилията си. Принцеса София и аз, както и двамата му по-големи братя, дълго време чакахме този ден. Нямаме самообладание да опознаем този нов член на фамилията ", написа принц Карл Филип.

Преди часове щастливият баща показа фотоси на новороденото си момче, което ще носи името Джулиан Хърбърт Фолке - херцог на Халанд.

Той зарадва почитателите си в обществената мрежа и с колаж от три фотоси, показвайки трите му сина като бебета. Малкият Джулиан има двама по-големи братя - принц Александър - на 4 години и принц Габриел - на 3 години.

Шведският принц Карл Филип, който е четвърти по линия на заместничество на престола и принцеса София се ожениха през месец юни 2015 година. Кралят на Швеция е държавен глава на страната, само че неговите функционалности са церемониални и той не има политическа власт. Кралското семейство е доста известно в страната. Монархията се радва на необятна поддръжка, макар че шведското общество е известно със мощната си обвързаност към правилата на общественото тъждество.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР