Принцеса Шарлот комично повтори добре позната френска крилата фраза, след

...
Принцеса Шарлот комично повтори добре позната френска крилата фраза, след
Коментари Харесай

Необичайната реакция на принцеса Шарлот по време на коледното излизане, която се превърна в запазена марка

Принцеса Шарлот комично повтори добре позната френска крилата фраза, откакто й беше казано, че ще бъде доброволец за вечерта в благотворителна организация.

Кейт, принцесата на Уелс, беше забелязана да води осемгодишната си щерка, както и синовете принц Джордж, на 10, и принц Луис, на пет, в The Baby Bank в Уиндзор, с цел да оказват помощ с обжалването за коледна пижама. Кадри, снимани от режисьора Уил Уор - който е работил с Кейт и принц Уилям преди - демонстрираха тайното излизане предишния месец и видяха кралските деца да опаковат торби с дарове с облекла.

Прочувственият клип беше оповестен в Уелс “ обществени медийни канали през днешния ден и демонстрира по какъв начин Кейт стопира в кола с децата, преди всички да вземат дарения от багажника. След като влезе вътре, Кейт изяснява на младежите, че ще бъдат доброволци за вечерта, на което Шарлот споделя „ Ооо ла ла “ – обичана фраза на младата принцеса, която беше чута да употребява за първи път през 2019 година, когато посети „ Завръщане към природата “ на майка си Градина на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР