Принцеса Шарлен се върна в Монако след дълго отсъствие по

...
Принцеса Шарлен се върна в Монако след дълго отсъствие по
Коментари Харесай

Принцеса Шарлен се върна в Монако

Принцеса Шарлен се върна в Монако след дълго неявяване по здравословни аргументи, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на публикувано от двореца официално съобщение. " Със единодушието на лекарите, тъй като продължава да се възвръща добре, Техни Светлости се схванаха, че принцеса Шарлен може да продължи възобновяване си в княжеството, край брачна половинка и децата си ", изясняват от двореца. " Принцесата таман се върна в Монако ", допълниха оттова.

Дворецът прецизира също, че през идващите седмици принцеса Шарлен би трябвало да се възвърне изцяло и да се върне последователно към формалните си отговорности.



На 23 ноември източник, непосредствен до двореца сподели пред Агенция Франс Прес, че принцеса Шарлен е призната в " профилирано заведение поради огромна отмалялост, обвързвана със положението й ". Това удостовери информациите, дадени от принц Албер на американското сп. " Пийпъл ". Месец по-късно дворецът посочи, че възобновяване на принцесата ще продължи още няколко месеца.

Южноафриканската олимпийска състезателка по плуване, която се омъжи за принц Албер през 2011 година, беше призната в болница в РЮА през септември м.г. Тя остана там няколко месеца. В началото на октомври претърпя хирургическа интервенция под обща анестезия след УНГ зараза. В княжеството се върна на 8 ноември предходната година, само че анулира публичните си задължения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР