Принцеса Катарина-Амалия, която е престолонаследникът на нидерландския трон, навърши 18

...
Принцеса Катарина-Амалия, която е престолонаследникът на нидерландския трон, навърши 18
Коментари Харесай

Защо беше освиркана нидерландската принцеса

Принцеса Катарина-Амалия, която е престолонаследникът на нидерландския престол, навърши 18 години преди няколко месеца. От тогава отговорностите й към страната нарастнаха, въпреки тя да се отхвърли да получава приход от родината си, какъвто й се поставя по закон, щом стане пълнолетна.
 Катарина-Амалия, приходите и изненадващото решение на нидерландската принцеса точно на 18-ия й рожден ден
Изненадващото решение на една бъдеща кралица

Защо Катарина-Амалия се отхвърли от приходите си

Ето че преди ден тя трябваше да взе участие в откриването на новия сезон на нидерландския парламент.

Известно като Prinsjesdag, събитието се състои през третия вторник на септември. Традицията е кралят и кралицата, както и престолонаследникът да участват на откриването, като кралят изнася и тирада за политиките, които ще се разискват в идния сезон в Народното събрание.

Въпреки че дойдоха блестящо - в обичайна каляска и облечени супер публично, крал Вилем-Александър, кралица Максима и щерка им Катарина-Амалия не бяха посрещнати изключително добре по улиците на Хага.
 Снимка 588443

Причината бяха митингите на холандски фермери, които желаят държавното управление да трансформират проектите си за ограничение на използването на азотни торове по отношение на излъчванията на парникови газове. Принцеса Амалия и родителите им бяха посрещнати с освирквания и крясъци " предатели ", оповестяват Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР