Принцеса Даяна остава завинаги в историята със неповторимия си стил

...
Принцеса Даяна остава завинаги в историята със неповторимия си стил
Коментари Харесай

Вълнуващата история зад снимката на принцеса Даяна и Павароти

Принцеса Даяна остава вечно в историята със неповторимия си жанр и обаяние. А най-хубавото е, когато има кой да запечата по ловък метод нейната ярка характерност. Фотографът Ануар Хюсеин наблюдава изумителната промяна на Даяна от „ Срамежливата Ди “ през 1980 до уверената дама, в която се трансформира преди трагичната ѝ гибел през 1997 година. С днешна дата в специфична галерия с името „ Принцеса Даяна: Акредитиран достъп “ са показани 140 фотоси в Чикаго и Лос Анджелис, а по-късно следва да бъдат показани и в Ню Йорк.

Историята зад една от фотосите е изключително вълнуваща. На нея виждаме принцеса Даяна с мокра коса до Лучано Павароти. Ануар Хюсеин споделя пред изданието People, че Павароти е взел участие на благотворителен концерт в Лондон през 1991 година, на който участва и Даяна.

„ Валеше мощен дъжд. Това беше концерт навън и всички имаха чадъри. Беше мъчно за хората да виждат сцената, същото важеше и за Павароти, който от своя страна не виждаше публиката си, с цел да откри прочувствена връзка “, споделя Хюсеин. Затова уредниците на концерта помолили присъстващите да затворят чадърите си, с цел да могат да се насладят пълноценно на шоуто.

„ Даяна беше първата, която го стори. След това всички в публиката последваха образеца й. И несъмнено, тя подгизна. А Павароти посвети песен на нея “, споделя фотографът.

Можем да си представим страстта след концерта, когато принцеса Даяна влезнала в залата, с цел да се срещне с виртуоза, където е снимана тази фотография.

Дъждът не помрачил положителното въодушевление на Даяна и тя е подходила по най-елегантния вероятен метод в сложна обстановка - с неподправена усмивка.

 „ Докосна косата си и попита Павароти „ Харесва ли ти новата ми прическа? “. По това време притежаваше онази здравословна доза уверенот. Знаеше доста добре какво да носи и какво да прави пред камерите. Тогава се зароди същинско другарство сред принцеса Даяна и Павароти “, споделя Хюсеин.

През годините същото се случва с Даяна и фотографа. Взаимоотношенията им минават на друго равнище - двамата се превръщат в същински съидейници. Кралската персона постоянно е взимала със себе си фотографа на обществени събития, по време на пътувания със аероплан и на разнообразни приеми.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anwar Hussein (@anwarhusseinphotography)

„ Историята на Даяна се разкри пред нас “, споделя той. " Видях всички страни на Даяна. Тя беше откровен и добър човек. "

Фотографът съумява да види онази страна на принцесата, която остава скрита за мнозина, и прави по този начин, че фотосите й да изразят най-пълноценно нейния  вътрешен свят и взор към живота.

„ Съкровените взаимоотношения сред принцеса и фотограф, който е с нея от самото начало, се дължат на непосредственост, само че също по този начин и на отдалеченост, а резултатът са в действителност вълнуващи фотоси “ – споделя кураторът на изложбата Клиф Скелитър.

В изложбата са включени и фотоси на синовете на Ануар - Самир и Зак, които вървят по стъпките на татко си в кралската снимка, като увековечават със фотоси живота на синовете на Даяна - принц Уилям и принц Хари.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anwar Hussein (@anwarhusseinphotography)
Принцеса Даяна още веднъж е муза на фешън сбирка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР