Принцеса Даяна е избрана за най-красивата кралска личност на всички

...
Принцеса Даяна е избрана за най-красивата кралска личност на всички
Коментари Харесай

Принцеса Даяна е най-красивата кралска личност

Принцеса Даяна е определена за най-красивата кралска персона на всички времена съгласно формулата Golden Ratio (Златно сечение или тъй наречените божествена прпорция) на антична Гърция, оповестява „ Контактмюзик “.

Покойната принцеса получи най-голям резултат в разбор на хирурга от „ Харли Стрийт “ доктор Джулиан де Силва на Golden Ratio. Той дефинира физическото съвършенство посредством сравняване на характерности с техника на картографиране на лицето.

 „ Даяна, херцогиня Меган и Кейт, херцогиня Катрин, са доста красиви дами. Но когато са оценени по златното съответствие за физическото съвършенство на античните гърци, принцеса Даяна излиза на върха. Тя е с няколко пункта по-напред от Меган и Кейт и е тъкмо преди необикновено привлекателната кралица Рания (на Йордания), получавайки купата най-красива кралска персона на всички времена ", сподели доктор Джулиан де Силва.

Златното сечение залага на симетрията, с цел да дефинира хубостта, и по неговите измервания, „ дължината на ухото би трябвало да е равна на дължината на носа, а широчината на окото би трябвало да е равна на дистанцията сред очите “.

Принцеса Даяна е победителка с по-малко от 1% разлика сред нейния резултат и този на кралица Рания от Йордания.

Даяна реализира висока оценка за формата на лицето си, широчината на носа, региона на клепачите, челото и веждите – като при всички е получила най-хубавите резултати.

Най-ниските й резултати са за брадичката и устните. „ Устните й са малко тънки и недобре изразени, а брадичката е по-малко класическа от тази на някои от другите жени``, добавя експертът.

Ето и петте „ най-красиви “ кралски персони дами – с общителното подпомагане на Центъра за съвременна козметика и пластична лицева хирургия.

1. Принцеса Даяна - 89,05 на 100

2. Кралицата на Йордания, Рания - 88,9 на 100

3. Грейс Кели, принцесата на Монако - 88,8 на 100

4. Херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл - 87,4 на 100

5. Херцогинята на Кеймбридж, Кейт - 86,8 на 100.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР