Принцът на Уелс и неговият син Джордж аплодираха началния гол

...
Принцът на Уелс и неговият син Джордж аплодираха началния гол
Коментари Харесай

Принц Уилям и Джордж забелязани по телевизията да се наслаждават на вечерта на баща и син в Лига на конференциите на Европа

Принцът на Уелс и неговият наследник Джордж приветстваха началния гол на Астън Вила на Вила Парк против Лил довечера.

The кралските членове бяха видяни да стават от местата си и да приветстват, откакто Оли Уоткинс изведе тима на Унай Емери напред с 1-0 след 13 минути. Джордж носеше шал на Вила, до момента в който гледаше до татко си, който е добре прочут като почитател на клуба.

Джон Макгин добави към гола на Уоткинс, с цел да донесе на Вила най-малък резултат 2-1 преднина над Лил в техния четвъртфинал в Лига на конференциите Европа, когато Емери означи своя 1000-ен мач като управител.

Уелс и техните деца не се показват, откогато Кейт разгласи, че страда от рак, открит при проучвания след коремна интервенция през януари. Те не се причислиха към други кралски особи за обичайното събиране на Великден в Уиндзор.

Но през вчерашния ден Уилям прекъсна великденската си почивка, с цел да изпрати персонално известие в обществените медии, отбелязвайки първите си обществени думи, откогато принцесата на Уелс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР