Принцът и принцесата на Уелс спазиха трогателната си традиция, като

...
Принцът и принцесата на Уелс спазиха трогателната си традиция, като
Коментари Харесай

Снимката от рождения ден на принц Луис от Кейт Мидълтън не беше редактирана - и ето признаци, които го доказват

Принцът и принцесата на Уелс съблюдаваха трогателната си традиция, като пуснаха сладка нова фотография на най-малкия наследник принц Луис, с цел да отбележат шестия му рожден ден.

Очарователната фотография демонстрира Луис, усмихнат на камерата, до момента в който лежи необут върху одеяло на тревата. То е направено през последните няколко дни в Уиндзор от Кейт, която предишния месец разгласи, че е подложена на химиотерапия, откакто й беше диагностициран рак. За Уилям и Кейт стана традиция да разгласяват фотоси на децата си на рождените си дни - макар че този път фотографията на Луис беше оповестена напряко в обществените медии, отбелязвайки смяна в метода, по който фамилията на Уелс нормално разгласява тези изображения.

Снимката идва към шест седмици след фурора към портрета за Деня на майката, който принцесата призна, че е редактирал. Семейната фотография – първата публична, показваща Кейт след коремната й интервенция през януари – беше оттеглена от организациите за фотоси заради опасения, че е била манипулирана, сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР