Принц Уилям се появи за първи път на публично място,

...
Принц Уилям се появи за първи път на публично място,
Коментари Харесай

Принц Уилям с първа публична изява след новината за рака на Катрин

Принц Уилям се появи за първи път на обществено място, откакто брачната половинка му Катрин разгласи, че има рак , и посети футболния мач сред Астън Вила и Лил със сина си принц Джордж, съобщи Агенция Франс Прес.

41-годишният правоприемник на английския трон беше сниман да се усмихва и да ръкопляска с 10-годишния си наследник Джордж , до момента в който неговият тим Астън Вила записа победа с 2:1 в първия мач от четвъртфинала на Лига Европа.
 Принц Уилям и принц Джордж
42-годишната принцеса на Уелс разгласи предишния месец, че се лекува от онкологично заболяване , намерено след интервенция на корема. Новината последва с лед като крал Чарлз III, бащата на Уилям, разкри, че се лекува от неизяснен рак .

Кралят извършва формалните си отговорности при закрити врата, само че не организира обществени задължения. Въпреки това той участва на службата за Великденската неделя.

Иначе Уилям е разпален футболен почитател и поддържа отбора от Бирмингам " Астън Вила " още от ученическите си години. Той е и президент на Футболната асоциация на Велибритания (ФА).
 Принц Уилям и принц Джордж
Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР