Принц Уилям призова хората да прекарват по-малко време на телефоните

...
Принц Уилям призова хората да прекарват по-малко време на телефоните
Коментари Харесай

Принц Уилям издава предупреждение за превъртане на телефона и има сладки думи за Кейт Мидълтън

Принц Уилям прикани хората да прекарват по-малко време на телефоните си, като сподели на юноша, който призна, че превърта: „ Възрастните са отговорни за също. "

Принцът, който посети откриването на нов юношески клуб в Уайт Сити, Лондон, сподели, че " би трябвало да сме по-добри в това ", като хората от поколенията прекарват " епохи на нашите телефони ". По време на визитата си в WEST Youth Zone той се насочи към набор от действия, които не са основани на екрана, като стреля по баскетболен панер от петия си опит и глазира бисквита. „ Жена ми е артистичната “, сподели той, до момента в който правеше бисквити.

Съпругата му принцесата на Уелс остана вкъщи, до момента в който се възвръща от коремна интервенция. Източници споделиха, че годежът, който пристигна дни след разногласието за цифрово усъвършенствана фотография на семейство Уелс, постоянно е бил предопределен да бъде соло. Принцът се върна към тематиката за потреблението на мобилни телефони два пъти по време на годежа, в който се озова посред навалица от разчувствани деца и младежи, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР